Constructorii acestor blank-uri au dorit sa ofere pescarilor un blank foarte puternic si rezistent, insa in acelasi timp si foarte senzitiv comparativ cu oferta similara a altor firme producatoare.
Am ales acest blank pentru o lanseta de finete de spining, pentru pescuitul salului-avatului cu naluci soft, dar si cu woblere minnow, liplles, cicade , pilkere, evident ''acordate'' ca si marime -greutate cu puterea acestei lansete.
Deoarece am vrut sa ii maximizez senzitivitatea si sa obtin lanseuri ceva mai lungi,am folosit un tub de carbon Matagi pentru a prelungi lanseta de la 6.9ft(2.05m) la 7.3ft.(2.20m).Acest tub care a inglobat partea inferioara a blankului , si a primit in exterior o mandrina fuji tvs , care permite contactul cu blank-ul in 3 puncte.Montat pe 3 bucse ,au rezultat 2 ''camere de rezonanta'' care au rolul peransamblu sa amplifice semnalul venit de pe fir in blank.Inelele fuji alconite combinatie Y+k, virful fuji sic .Estetic am optat pentru combinatie de culori rosu+negru, o combinatie care personal imi place foarte mult.Testata 'la rece ', inainte de a ''sigila'' matisajele cu epoxy, am putut constata ca lanseaza extrem de usor greutati mici si este foarte senzitiva.Mai multe imagini dupa ce voi finaliza complet lanseta si o voi scoate la un pescuit..