Eu am lansete, dar nevasta-mea nu.... Si m-am saturat sa tot dea cu ale mele

Daca va castiga ea o lanseta, voi pescui si eu cu ea... sa vada si ea cum e sa dai scule

Moderatori: Dan M, Rapitorimania

, ca fir il prefer pe cel textil, iar nalucile, fiecare ce doreste de la clasica oscilanta pana la spinnerbait-uri, slider, etc...
, ca fir il prefer pe cel textil, iar nalucile, fiecare ce doreste de la clasica oscilanta pana la spinnerbait-uri, slider, etc...

Dan M scrie:Castiga o lanseta Hakuyo Heavy Spin MTX!
Ce trebuie sa faci:nu cred k mai trebuie sa descriu si eu lanseta minune ,orice pescar isi doreste o varga usoara ,un dril pe cinste si o captura impresionanta ,,,,,,,,,,,,,,de la aceasta lanseta nu vreau decit sa fie a mea ,sa o personalizez cu numele meu ,,serbov oana,,apoi doar capturi marete.fir intins si zbuciumat la toti pescari .
1. Inregistreaza-te pe forumul Rapitorimania.ro
2. Raspunde la intrebarea "Ce vrei de la o lanseta de pescuit spinning pe Dunare?"
3. Posteaza in acest topic o fotografie (facuta pe malul apei) cu tine si un peste rapitor prins de tine.
Cele mai bune trei raspunsuri + fotografii vor fi premiate de Dan Mitranescu cu cate o lanseta Hakuyo Heavy Spin MTX (2,7m, greutate 240g, putere 40-120g).
Perioada desfasurare concurs: 14 ianuarie - 01 februarie 2014
Detalii complete despre lanseta:
http://danmitranescu.ro/79-531/LANSETE- ... X-2-70.php
Domnule Alin daca postarea mea e neavenita atunci va cer scuze. Si eu imi doresc ca lanseta mea de Dunare sa fie rapida, dar fast sau extra fast nualin80 scrie:Domnule Cornel, urmarind postarile si comentariile domnului Mitranescu am inteles ca exact acestea ar fi caracteristicile acestei vergi. Poate ca ma insel, dar am inteles ca ceea ce a dorit sa faca in cazul de fata, a fost sa obtina de exact acest echilibru dintre actiune si putere,asa cum de altfel a reusit destul de bine si cu alte MTX-uri. Daca ma insel, greseala mea. Chiar as astepta un raspuns pe acest topic si de la domnul Mitranescu. Daca v-au deranjat postarile celor care au dorit putere sporita si actiune fast, imi cer scuze. Oricum, consider postarea dumneavoastra neavenita, dar asta nu ma impiedica sa va doresc succes in continuare!
 . Eu pescuiesc si la salau si la somn, dar si la stiuca. Daca la salau folosesc lansete cu actiune rapida pentru a fi in contact cat mai fidel cu jigul, la somn folosesc semiparabolice (moderat fast!?), deasemenea si la stiuca si stiu ca fast - ultra fast sunt lansete ultra rapide care se folosesc de regula in concursuri de catre sportivi cu experienta, iar in cazul unei lansete cat mai "universale", ca si in cazul celei prezentate va asigur ca nu poate fi vorba de ceea ce spuneti Dumneavoastra, din descrierile pe care le-ati facut. Intr-o alta ordine de idei, va asigur ca la Dunare nu aveti ce sa faceti cu un extra fast decat daca pescuiti la avat. O rezerva de putere pe talon cum e cea necesara la somn este antagonica necesarului "extra" fast in conceptia tuturor producatorilor.
. Eu pescuiesc si la salau si la somn, dar si la stiuca. Daca la salau folosesc lansete cu actiune rapida pentru a fi in contact cat mai fidel cu jigul, la somn folosesc semiparabolice (moderat fast!?), deasemenea si la stiuca si stiu ca fast - ultra fast sunt lansete ultra rapide care se folosesc de regula in concursuri de catre sportivi cu experienta, iar in cazul unei lansete cat mai "universale", ca si in cazul celei prezentate va asigur ca nu poate fi vorba de ceea ce spuneti Dumneavoastra, din descrierile pe care le-ati facut. Intr-o alta ordine de idei, va asigur ca la Dunare nu aveti ce sa faceti cu un extra fast decat daca pescuiti la avat. O rezerva de putere pe talon cum e cea necesara la somn este antagonica necesarului "extra" fast in conceptia tuturor producatorilor.  .
.