Eu am lansete, dar nevasta-mea nu.... Si m-am saturat sa tot dea cu ale mele

Daca va castiga ea o lanseta, voi pescui si eu cu ea... sa vada si ea cum e sa dai scule

Moderatori: Dan M, Rapitorimania
Dan M scrie:Castiga o lanseta Hakuyo Heavy Spin MTX!
Ce trebuie sa faci:nu cred k mai trebuie sa descriu si eu lanseta minune ,orice pescar isi doreste o varga usoara ,un dril pe cinste si o captura impresionanta ,,,,,,,,,,,,,,de la aceasta lanseta nu vreau decit sa fie a mea ,sa o personalizez cu numele meu ,,serbov oana,,apoi doar capturi marete.fir intins si zbuciumat la toti pescari .
1. Inregistreaza-te pe forumul Rapitorimania.ro
2. Raspunde la intrebarea "Ce vrei de la o lanseta de pescuit spinning pe Dunare?"
3. Posteaza in acest topic o fotografie (facuta pe malul apei) cu tine si un peste rapitor prins de tine.
Cele mai bune trei raspunsuri + fotografii vor fi premiate de Dan Mitranescu cu cate o lanseta Hakuyo Heavy Spin MTX (2,7m, greutate 240g, putere 40-120g).
Perioada desfasurare concurs: 14 ianuarie - 01 februarie 2014
Detalii complete despre lanseta:
http://danmitranescu.ro/79-531/LANSETE- ... X-2-70.php
Domnule Alin daca postarea mea e neavenita atunci va cer scuze. Si eu imi doresc ca lanseta mea de Dunare sa fie rapida, dar fast sau extra fast nualin80 scrie:Domnule Cornel, urmarind postarile si comentariile domnului Mitranescu am inteles ca exact acestea ar fi caracteristicile acestei vergi. Poate ca ma insel, dar am inteles ca ceea ce a dorit sa faca in cazul de fata, a fost sa obtina de exact acest echilibru dintre actiune si putere,asa cum de altfel a reusit destul de bine si cu alte MTX-uri. Daca ma insel, greseala mea. Chiar as astepta un raspuns pe acest topic si de la domnul Mitranescu. Daca v-au deranjat postarile celor care au dorit putere sporita si actiune fast, imi cer scuze. Oricum, consider postarea dumneavoastra neavenita, dar asta nu ma impiedica sa va doresc succes in continuare!