Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat?

Aici putem discuta orice in afara de pescuit.

Moderatori: Dan M, Rapitorimania

Nikk

Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat?

Mesaj de Nikk »

Am ajuns iar în acel moment stresant când trebuie să cumpăr un cadou pentru un prieten apropiat și, sincer, sunt complet în ceață. Ce se potrivește pentru un bărbat adult, care are deja „de toate”? Poate ceva care să nu fie banal, dar nici extravagant. Orice idee e binevenită!

Alexx

Re: Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat?

Mesaj de Alexx »

Îți înțeleg complet dilema – și eu am fost de nenumărate ori în situația de a căuta ceva care să nu fie inutil sau previzibil. Din experiența mea, cele mai apreciate daruri sunt cele care combină utilul cu stilul. Spre exemplu, o opțiune mereu valabilă sunt ceasuri de mână – transmit eleganță și sunt un accesoriu clasic, fără să fie prea personale sau riscante. În plus, dacă știi cât de cât stilul celui căruia îi faci cadoul, poți alege ceva care să i se potrivească perfect. Evită brizbrizurile de birou și mergi pe ceva ce poate purta zilnic și care să-i amintească de gestul tău.

Nikkii

Re: Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat?

Mesaj de Nikkii »

Stilul personal se formează și prin detalii subtile – de la modul cum porți o jachetă până la alegerea accesoriilor potrivite în contextul potrivit.

Scrie răspuns