Imi propun sa merg la o partida de pescuit la stiuca, salau la sfarsitul lunii si ma intrebam daca poate sa imi spuna cineva un loc modest/bun de pescuit pe unul dintre cele doua canale mai aproape de constanta.
Pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari in zona podului de la ovidius sau e bine sa pescuiesti inainte sau dupa ecluza.
Iar pe Canalul Dunare-Marea Neagra sub pod la Agigea sau pe la Cumpana.
Astept orice propunere/sfat!!!
Canalul Dunare-M.Neagra sau Canalul PoartaAlba-MidiaNavodari
Moderatori: Dan M, Rapitorimania
-
Re: Canalul Dunare-M.Neagra sau Canalul PoartaAlba-MidiaNavo
La care sfârşit de lună, aprilie sau mai, nu de alta dar până la 30 mai este perioada de prohibiţie inclusiv la ştiucăȘulea Adrian scrie:Imi propun sa merg la o partida de pescuit la stiuca, salau la sfarsitul lunii si ma intrebam daca poate sa imi spuna cineva un loc modest/bun de pescuit pe unul dintre cele doua canale mai aproape de constanta.
Pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari in zona podului de la ovidius sau e bine sa pescuiesti inainte sau dupa ecluza.
Iar pe Canalul Dunare-Marea Neagra sub pod la Agigea sau pe la Cumpana.
Astept orice propunere/sfat!!!

-
Dupa ce se termina prohibitia, ai idee de un loc bun de stiuca pe unul dintre cele 2 canale?
Nu, îmi pare rău, nu am pescuit niciodată pe vreunul din cele doua canaleȘulea Adrian scrie:Dupa ce se termina prohibitia, ai idee de un loc bun de stiuca pe unul dintre cele 2 canale?