Căutarea a găsit 21 rezultate
- Mar Apr 08, 2025 3:12 pm
- Forum: LIBER LA DISCUTII
- Subiect: Szeretnék elkezdeni programozni tanulni
- Răspunsuri: 1
- Vizualizări: 77
Re: Szeretnék elkezdeni programozni tanulni
Szia! Én még nem vettem részt ilyen tanfolyamokon, de egy kollégám egyszer említett egy online iskolát, ahol programozói képzéseket indítanak. Ha jól tudom, sokféle kurzust kínálnak, lehet, hogy pont ilyesmit keresel: https://robotdreams.hu/course . Biztos, hogy feltüntetik a kurzusok részleteit is,...
- Mar Apr 08, 2025 2:54 pm
- Subiect: Hogy hol találok jó tanfolyamokat
- Vizualizări: 71
Hogy hol találok jó tanfolyamokat
Sziasztok, szeretnék valamilyen művészeti területen tanulni, de nem tudom, hogy hol találok jó tanfolyamokat. Esetleg valaki már végzett el ilyen kurzusokat? Előre is köszi a tanácsokat!
- Mar Apr 08, 2025 12:32 pm
- Subiect: Tudja valaki, hogy hol találok minőségi üzleti tanfolyamokat?
- Vizualizări: 70
Tudja valaki, hogy hol találok minőségi üzleti tanfolyamokat?
Sziasztok! Mostanában komolyan elgondolkodtam azon, hogy fejlesszem az üzleti ismereteimet. Tudja valaki, hogy hol találok minőségi üzleti tanfolyamokat? Olyan kurzust keresek, ami jól strukturált és modern, lehetőleg gyakorlati feladatokkal. Bármilyen ajánlásért hálás lennék!
- Mie Mar 12, 2025 12:46 pm
- Subiect: Grafikai tanfolyamokat keresek
- Vizualizări: 143
Re: Grafikai tanfolyamokat keresek
Szia! Valahol hallottam egy olyan platformról, ami grafikai és animációs tanfolyamokat kínál. Talán érdekelhet, itt találod az oldalt: https://skvot.hu/course/grafika-es-animacio. Remélem, hogy tudtam segíteni!
- Mar Mar 11, 2025 3:47 pm
- Subiect: Szeretnék programozást tanulni
- Vizualizări: 116
Re: Szeretnék programozást tanulni
Hallottam egy online iskoláról, ami programozói tanfolyamokat kínál, de hogy őszinte legyek, én magam még nem vettem részt ilyeneken. Ez volt az: https://robotdreams.hu/course. Nézz körbe a honlapjukon, hátha találsz egy neked megfelelő képzést!
- Lun Mar 10, 2025 12:25 pm
- Subiect: Esetleg valaki végzett mostanában jó HR-es tanfolyamot?
- Vizualizări: 124
Esetleg valaki végzett mostanában jó HR-es tanfolyamot?
Sziasztok! Már 8 hónapja dolgozom egy toborzási ügynökségnél, de úgy érzem, hogy a tudásom nem elég a karrierem fejlesztéséhez. Esetleg valaki végzett mostanában jó HR-es tanfolyamot?
- Mie Feb 05, 2025 2:23 pm
- Subiect: Szeretnék programozni tanulni
- Răspunsuri: 2
- Vizualizări: 245
Szeretnék programozni tanulni
Sziasztok! Szeretnék programozni tanulni, de annyi különböző tanfolyam van az interneten, hogy nem igazán tudom, melyikre jelentkezzek. Esetleg tudtok segíteni? Olyan képzéseket keresek, amik valóban gyakorlati tudást adnak.
- Mie Feb 05, 2025 1:19 pm
- Subiect: Tud valaki jó animációs tanfolyamokat?
- Vizualizări: 216
Tud valaki jó animációs tanfolyamokat?
Sziasztok, a szenvedélyem az animáció, és szeretném fejleszteni a képességeimet. Tud valaki jó animációs tanfolyamokat? Minden tanácsért hálás lennék!
- Mie Feb 05, 2025 12:45 pm
- Subiect: Online marketing
- Vizualizări: 207
Online marketing
Sziasztok! Van egy kis webáruházam, és szeretném láthatóbbá tenni az online marketing segítségével. Olyan tanfolyamokat keresek, amik megtanítanak a Google Analytics használatára, a targetálásra és az e-mail marketingre. Ti mit ajánlanátok?
- Mar Ian 14, 2025 1:38 pm
- Subiect: Hogy programozó leszek, de nem tudok dönteni a tanfolyamok között
- Vizualizări: 267
Hogy programozó leszek, de nem tudok dönteni a tanfolyamok között
Sziasztok, már több hónapja álmodozom arról, hogy programozó leszek, de nem tudok dönteni a tanfolyamok között. Tudna valaki ajánlani valami igazán jót egy kezdőnek?