Licitatia din debara nr.1!
Moderatori: Dan M, Rapitorimania
-
Re: Licitatia din debara nr.1!
d-le Banu , haideti sa nu stricam lictatia lui Andy cu ambitii de cocosi
ca sa revenim la subiect revin asupra deciziei si modific ultima oferta la 300 ron
ca sa revenim la subiect revin asupra deciziei si modific ultima oferta la 300 ron
300 e inca un pret bun, dar tot vorba lui Cristi, Andi ce sunt astea 13, ca peste 300 ale lui Cristi trebuie sa stiu pe ce dau banii?
-
chiar asa , Andy , poti da cateva detalii ? in majoritate , sliderele sunt cate 2 din fiecare model , banuiesc ca este vorba de un sinking si un floating , right ??
ramane oferta ferma si serioasa de 300 ron , plata ferma si cash la ridicare
300 o data ! .....
300 o data ! .....
cristi mitrea scrie:chiar asa , Andy , poti da cateva detalii ? in majoritate , sliderele sunt cate 2 din fiecare model , banuiesc ca este vorba de un sinking si un floating , right ??
300 o data ! .....
Regula-i regula. O saptamana.
300 lei ulimta strigare...
350 lei ...
-
deja felul in care decurge aceasta licitatie i-mi pare divertisment pentru imbogatirea traficului acestui site , insasi suma de plecare a fost un argument in plus pentru aceasta convingere , eu am oferit un pret pe care-l consider decent si sunt apostrofat de un necajit care era foarte hotarat sa ofere 2,5 ron pe 13 slidere
apoi vin cu o intrebare pertinenta referitoare la caracteristicile produselor , care ramane fara raspuns ...
si nu in ultimul rand seriozitatea angajarii userilor in aceasta licitatie lasa de dorit , orice nick-name neidentificat poate licita doar de dragul de a apasa tastele ca apoi sa dispara in ceata ... chiar daca regulamentul acorda sanctiuni pana la stergerea contului este apa de ploaie , dureaza 5 secunde sa faca oricine alt cont nou
din aceste considerente eu retrag ofertele din aceasta licitatie
P.S. domnule Mihai Banu , mi-ati facut o propunere ( apostrofanta ) oferindu-mi spre cumparare aceleasi produse ca in acest anunt cu 200 ron , astept inca sa-mi trimiteti datele unde sa trimit banii , mailul meu este manager@cvmlogistic.co.uk ... banuiesc ca nu a fost doar o vorba aruncata in vant doar de dragul de a va afirma
apoi vin cu o intrebare pertinenta referitoare la caracteristicile produselor , care ramane fara raspuns ...
si nu in ultimul rand seriozitatea angajarii userilor in aceasta licitatie lasa de dorit , orice nick-name neidentificat poate licita doar de dragul de a apasa tastele ca apoi sa dispara in ceata ... chiar daca regulamentul acorda sanctiuni pana la stergerea contului este apa de ploaie , dureaza 5 secunde sa faca oricine alt cont nou
din aceste considerente eu retrag ofertele din aceasta licitatie
P.S. domnule Mihai Banu , mi-ati facut o propunere ( apostrofanta ) oferindu-mi spre cumparare aceleasi produse ca in acest anunt cu 200 ron , astept inca sa-mi trimiteti datele unde sa trimit banii , mailul meu este manager@cvmlogistic.co.uk ... banuiesc ca nu a fost doar o vorba aruncata in vant doar de dragul de a va afirma
Cristi iti dai seama ca este greu de controlat o astfel de licitatie. Acum aflam hibele si incercam sa le eliminam pe viitor. Ideea cu licitatia din debara o am demult si o voi continua pana va fi complet functionala. Sper sa faceti si voi la fel cu echipamentul pe care nu il mai folositi. Pana atunci om vedea cum o dregem. Saptamana viitoare vedem care-i la caterinca si care nu.
Daca aveti si alte idei va rog mi le transmiteti.
Daca aveti si alte idei va rog mi le transmiteti.