Licitatia din debara nr.1!
Moderatori: Dan M, Rapitorimania
Re: Licitatia din debara nr.1!
aaaaaaaaaa,...mai bine le iau din magazin
)bafta

- Mihai Banu
domnilor, daca licitati la misto pe mine chiar ma intereseaza produsele.
Nu cred ca e la misto.
-
domnule Banu , personal am ofertat foarte serios , consider ca am oferit un pret mai serios decat dumneavoastraMihai Banu scrie:domnilor, daca licitati la misto pe mine chiar ma intereseaza produsele.

dar pe mine ma costa la Leslies of Luton , activand in clubul lor , un slider Salmo de 7 cm 4 GBP , deci oferta mea finala este de 250 de ron si este foarte serioasa
dar tinand cont ca a fost supralicitata nu pot decat sa urez celui care le castiga sa-i aduca capturi cat mai frumoase
- Mihai Banu
ati facut la misto ca sa ne stricati noua licitatia. va vand eu la fel ca astea cu 200 de lei, le cumparati?
-
cred ca dumneavoastra sunteti cel care tagaduiti aceasta licitatie , comunicati-mi adresa si maine voi trimite pe cineva cu banii pentru slidere , 13 la numar , noi , asa cum le prezinta andy si modelele care le expune el , perechi fiind banuiesc ca sunt cate un floating si un sinking din fiecare modelMihai Banu scrie:ati facut la misto ca sa ne stricati noua licitatia. va vand eu la fel ca astea cu 200 de lei, le cumparati?
- Mihai Banu
domnul andy nu specifica nicaieri ca produsele sunt noi, nu stiu daca ati observat.
le vreti sh?
le vreti sh?
-
am marit poza pusa de Andy si nu se vede pe nici un slider vreo urma de muscatura , sliderele de la Salmo sunt foarte sensibile , la cateva partide serioase devin " ciuruite " , second-hand poate insemna ca au fost invatate sa inoate sau ca au prins stiuci , daca cunt ca cele din foto le cumpar cu 200 de ron de la dvs
oferta ramane valabila si pentru cele din licitatie cu 250 de ron chiar daca le cumpar si de la d-nul Banu
sincer sa fiu ma intereseaza doar cele red-head si cele fire-tiger , restul le fac cadou prietenilor
astept sa-mi trimiteti adresa
oferta ramane valabila si pentru cele din licitatie cu 250 de ron chiar daca le cumpar si de la d-nul Banu
sincer sa fiu ma intereseaza doar cele red-head si cele fire-tiger , restul le fac cadou prietenilor
astept sa-mi trimiteti adresa
Stati sa se termine licitatia.
Domnule Banu nu mai mancati gogosi pe-aici. Aici nu e bazar se liciteaza. La sfarsit puteti sa va dati cu parerea despre ce s-a intamplat sau nu, dar nu stricati bunul parcurs al ei. Toti vrem mocaciuni bune si cum a spus si Cristi el a dat primul un pret cat mai real.
Domnule Banu nu mai mancati gogosi pe-aici. Aici nu e bazar se liciteaza. La sfarsit puteti sa va dati cu parerea despre ce s-a intamplat sau nu, dar nu stricati bunul parcurs al ei. Toti vrem mocaciuni bune si cum a spus si Cristi el a dat primul un pret cat mai real.
Momentan licitatia a ramas la 260. In cazul in care peste o saptamana userul castigator nu-si revendica premiul, voblerele vor merge urmatorul user care a licitat cel mai mult.