Cum pot promova mai bine serverul meu de CS 1.6?
Moderatori: Dan M, Rapitorimania
-
FrostSpecter
Cum pot promova mai bine serverul meu de CS 1.6?
Salut tuturor. De curând am deschis împreună cu niște prieteni un server de Counter-Strike 1.6 și încercăm să îl facem mai popular, însă nu prea știm de unde să începem. Serverul funcționează bine, avem hărți clasice, anti-cheat și ping stabil, dar problema principală este lipsa jucătorilor activi. Am căutat pe internet metode de promovare și diferite servicii pentru boost CS 1.6, însă sunt foarte multe site-uri și nu îmi dau seama care sunt serioase și care doar promit rezultate. Aș vrea să aflu de la persoane care au experiență unde merită să promovezi un server Counter-Strike 1.6 și ce servicii chiar ajută la atragerea jucătorilor reali.
-
MysticShadowX
Re: Cum pot promova mai bine serverul meu de CS 1.6?
Am trecut și eu prin aceeași situație acum ceva timp și pot spune că promovarea unui server Counter-Strike 1.6 este mai dificilă decât era înainte. Chiar dacă serverul este bun, fără vizibilitate este greu să atragi jucători noi. După ce am încercat mai multe site-uri, am găsit platforma Unikov, care este dedicată comunității CS 1.6. Dacă cineva caută servicii de boost CS 1.6 sau vrea să afle mai multe despre promovarea serverelor, poate citi aici: https://unikov.net/services. Mi-a plăcut faptul că platforma este orientată special spre servere Counter-Strike 1.6 și oferă informații clare despre diferite metode de promovare. Pentru mine a fost mult mai utilă decât site-urile generale de publicitate.
-
FrostSpecter
Re: Cum pot promova mai bine serverul meu de CS 1.6?
Mulțumesc pentru recomandare. Am verificat site-ul și pare mult mai serios decât alte servicii pe care le-am găsit până acum. Cu siguranță o să încerc pentru promovarea serverului meu Counter-Strike 1.6.