BIG FISH PIKE TROPHY

Sectiune dedicata concursurilor de pescuit la rapitori. Anunturi, liste participanti, program de concurs, desfasurare, concluzii. Organizatorii de concursuri sunt rugati sa contacteze administratorul forumului, inainte de a posta o competitie.

Moderatori: Dan M, Rapitorimania

Avatar utilizator
Rapitorimania
Moderator
Mesaje: 34
Membru din: Mie Dec 11, 2013 9:04 pm

BIG FISH PIKE TROPHY

Mesaj de Rapitorimania »

In week-end-ul 23-24 noiembrie2013, Complexul Cormoran (Uzlina, TL) a fost gazda primei editii a BigFish Pike Trophy. Competitie se doreste a devenii unaull dintre concursurile de spinning de traditie in anii ce urmeaza, ca o ultima competitie a sezonului in Delta Dunarii.
Scopul competitie a fost insa comunicarea, catre lumea de elita a spinningului romanesc, a preocuparilor magazinului BigFish (un brand cunoscut si recunoscut in lumea carpfishing-ului) pentru pescuitul rapitorilor cu naluci si intrarea, prin produsele comercializate si bransurile promovate la nivel national, in segmentul premium al acestei ramuri a competitiilor de pescuit sportiv.
Avand in vedere locatia selectata, concursul a fost dedicat pescuitului stiucii din barci in care au concurat 2 pescari. Au punctat cele mai mari 5 stiuci captura in fiecare din cele 2 zile ale competitiei. Clasamentul final a fot stabilit prin insumarea lungimilor celor mai mari 5 stiuci capturati in fiecare zile.
Dupa 2 zile de concurs cu rasturnari de surprinzatoare de situatie BigFish Pike Trophy si-a stabilit si primii castigatori:
Locul 1: Ovidiu PARASCANU & Claudiu TOFAN - 1000 euro
Locul 2: Cristian BUNGHEZU & Laurențiu BRATU - 600 euro
Locul 3: Sabin BUZATU & Cristian POPESCU - 400 euro
Locul 4: Liviu VOICU & Cristian RIZEA - produse DUO si PONTOON21
Locul 5: Cristian DRAGOTA & Chaba IMREH - produse DUO si PONTOON21
Locul 6: Sorin BUCULEI & Cristian ONOFREI - produse DUO si PONTOON21
Premiul pentru Cea mai mare captura, in valoare de 100 euro, a revenit lui Ovidiu PARASCANU pentru capturarea (impotriva unei statistici covarsitoare care stabilea ca acest premiu este stabilita in prima zi) in cea de-a doua mansa a unei frumoase stiuci de 95 cm.
Pentru anul 2014 magazinul BigFish isi propune organzairea unor noi evenimente dedicate atat spinningului dar si altor ramuri ale pescuitului sportiv de competitii.
In final magazinul BigFish doreste sa multumeasca tuturor concurentilor prezenti la aceasta competitie, partenerilor media precum si gazdelor noastre. Va asteptam si la actiunile noastre din 2014. Fire intinse tuturor!

Scrie răspuns