Experiențe cu Jaluzelele din Policarbonat de la Alu-Market

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderatori: Dan M, Rapitorimania

karaya1

Experiențe cu Jaluzelele din Policarbonat de la Alu-Market

Mesaj de karaya1 »

Bună tuturor! Mă gândesc să achiziționez jaluzele din policarbonat de pe site-ul Alu-Market pentru balustrada terasei mele. Ați folosit aceste produse? Cum sunt la capitolul durabilitate și eficiență?

berlin

Re: Experiențe cu Jaluzelele din Policarbonat de la Alu-Market

Mesaj de berlin »

Bună! Am achiziționat și eu jaluzele din policarbonat de la https://alu-market.ro/catalog/jaluzele-din-policarbonat pentru terasa mea și sunt foarte mulțumit de ele. Sunt extrem de durabile, rezistente la vânt și ploi, ceea ce le face ideale pentru exterior. În plus, materialul de policarbonat permite o bună filtrare a luminii, oferind umbră eficientă fără a face terasa prea întunecată. Instalația a fost destul de simplă, iar întreținerea nu necesită mult timp. Le recomand cu încredere dacă vrei o soluție eficientă și durabilă pentru balustrada terasei tale!

poker5

Re: Experiențe cu Jaluzelele din Policarbonat de la Alu-Market

Mesaj de poker5 »

Bună! Am folosit și eu aceste jaluzele pentru un proiect de amenajare a unui spațiu de relaxare în grădină. Calitatea este de top, dar trebuie să menționez că montajul necesită timp și precizie pentru a obține un aspect uniform și funcțional.

Scrie răspuns