Caut locuinte in Moldova

Aici putem discuta orice in afara de pescuit.

Moderatori: Dan M, Rapitorimania

Avatar utilizator
Felicita
Mesaje: 4
Membru din: Dum Mai 14, 2023 1:28 am

Caut locuinte in Moldova

Mesaj de Felicita »

Mă mut din Ucraina în Moldova pentru muncă și va trebui să închiriez un apartament acolo pentru asta. Asa ca acum caut de unde sa il pot inchiria la un pret normal, ma puteti sfatui?

Avatar utilizator
Bellarossa
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Mai 13, 2023 6:43 pm

Re: Caut locuinte in Moldova

Mesaj de Bellarossa »

Desigur, vă pot recomanda un site pentru a căuta imobiliare în Moldova hometer.md . Acest site este una dintre cele mai populare și de încredere resurse pentru găsirea de cazare. Aici gasiti reclame pentru inchiriere de apartamente, case si camere in diferite zone ale tarii. În plus, site-ul are o gamă largă de proprietăți în diferite intervale de preț, astfel încât să puteți găsi cazare care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră. Noroc.

Avatar utilizator
Brendo
Mesaje: 3
Membru din: Dum Mai 14, 2023 11:41 am

Re: Caut locuinte in Moldova

Mesaj de Brendo »

Pentru a găsi un apartament de închiriat la un preț rezonabil în Moldova, recomand să explorezi diverse cartiere ale Chișinăului și să cauți anunțuri în vitrinele magazinelor, pe panouri publicitare sau în grupurile de anunțuri locale de pe rețelele sociale. De asemenea, poți solicita referințe de la colegi sau prieteni care trăiesc deja în Moldova pentru a afla despre posibile opțiuni de închiriere.

Scrie răspuns