Marea Evadare - Operatiunea Monstrul

Sectiune dedicata concursurilor de pescuit la rapitori. Anunturi, liste participanti, program de concurs, desfasurare, concluzii. Organizatorii de concursuri sunt rugati sa contacteze administratorul forumului, inainte de a posta o competitie.

Moderatori: Dan M, Rapitorimania

oanceaandrei
Mesaje: 1
Membru din: Mie Oct 12, 2016 12:42 pm

Marea Evadare - Operatiunea Monstrul

Mesaj de oanceaandrei »

Marea Evadare –“Operatiunea Monstrul”


In weekend-ul 27-30 octombrie organizam o mare partida de pescuit in Crisan, inima Deltei!

Contact:
Telefon:0752.023.661 sau 0747.199.099
Email: contact@viziteazadelta.ro

Ce ne spune solunarul pentru aceasta perioada: http://www.pescuit-sportiv.ro/solunar/solunar.html

Programul nu reprezinta numai un concurs de pescuit, ci si o ocazie de a cunoaste oameni noi, a ne distra impreuna si a avea parte de o multime de surprize.

Marea Evadare – “Operatiunea Monstrul” se adreseaza amatorilor de pescuit si natura, doritori de un weekend de distractie si relaxare in Delta Dunarii.

Tarif (euro) / persoana / sejur – loc in camera dubla
229 euro – Cort
289 euro – Hotel Plutitor
319 euro – Vila Mario
349 euro – Bungalow Danube Delta Resort
A III-a persoana si a – IV-a persoana cazata in camera: 248 euro / pers

Pretul include:
toate mesele*, bauturi racoritoare si alcoolice;
transport din Tulcea spre Crisan si retur;
transfer catre locurile de pescuit stationar ziua 2;
partida de pescuit la rapitor ziua 3;
nadirea anticipata a locurilor de pescuit, momeli pentru pescuit;
petrecere cu spuma la piscina incalzita;
claca pescareasca si muzicanti locali invitati;
cina festiva cu petrecere si festivitate de premiere (cupe, diplome, premii surpriza);
alte surprize din partea organizatorilor;
*pranzul din ultima zi va fi gatit de catre participanti din capturile proprii sub atenta supraveghere si indrumare a Chef-ului bucatar asistat de un batran pescar al Deltei.

Program:

Ziua 1
Sosirea la Tulcea, imbarcare, transfer;
Optional pranz: 12 euro / pers;
Cei care ajung mai devreme: pregatire scule, vizitat-testat locuri de pescuit, etc;
Ora 18.00 intram in personajul “pescarilor sadea” participand la “claca pescareasca”;
„Claca pescareasca”- Live Cooking, meniu Chef Catalin Scarlatescu;
Povesti pescaresti si ponturi oferite de catre un batran pescar al Deltei.
Oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura.
Nimic nu se compara cu pestele proaspat, copt pe tabla transformat in saramura la „botu baltii”
In acordurile muzicii cu specific si intre doua „povesti pescaresti” va invitam sa va gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii.
Bauturile sunt FREE! Nu lipsesc cantaretii locali!
„Tinuta pescareasca este obligatorie”– atat pentru barbati cat si pentru femei, iar daca nu o aveti, va costumam noi!
Cina
Sedinta tehnica!
Prezentarea programului, a regulamentului de participare, a locurilor de pescuit si tragerea la sorti a acestora.
La un pahar de rachie punem la cale planul de bataie pentru a doua zi.

Ziua 2
Ora 06.00 Desteptarea…!!!! Operatiunea Monstrul s-a declansat!
Ne imbarcam si pornim catre locurile de pescuit. (micul dejun se serveste la pachet)
Pescuit la stationar in locurile nadite anticipat
Pranz pregatit si servit pe malul baltii!
Concursul de pescuit continua pana la apus!
Transfer catre hotel.
Ne prezentam capturile, nu se accepta pestele congelat sau la conserva J
Prezentarea clasamentului pentru prima zi de concurs.
Cina
Pescuit de noapte la somn, fie in gropanele de la malul Dunarii, fie in locuri mai caldute

Ziua 3
Ora 06.00 desteptarea…!!! Suntem pregatiti pentru: Operatiunea Monstrul, etapa RAPITORUL!
Deplasare catre locurile de pescuit la stiuca sau salau, e acceptat si pescuitul la biban
Micul dejun se serveste la pachet
Ne intoarcem in jurul pranzului, masuram capturile, iar nea Vanea, un batran pescar al Deltei ne pregateste la ceaun, pe pirostrie, un adevarat bors pescaresc.
Mancarea “Atamanului Sef”, va complete un pranz pe cinste!
Cu burta plina, dupa doua zile de munca intensa, bine incalziti “de licorile gradate serios”, o facem si pe asta: petrecere cu spuma la piscina!
Cina festiva!
Acum aflam castigatorii. Dupa inmanarea cupelor si a premiilor, ca pescari adevarati trebuie sa chefuim!
Si petrecerea o tine, cat ne tine!

Ziua 4
09.00-11.00 Mic dejun
Ora 11.30 – 13.00 ne aratam arta si maiestria in prepararea borsului pescaresc bineinteles…, folosind capturile proprii.
De data aceasta, nea Vanea va juriza si va premia cel mai bun bors pescaresc.
Orice poveste trebuie sa aibe un sfarsit: a venit momentul sa ne imbarcam si sa ne deplasam catre casa!
Dar, in acelasi timp povestile frumoase continua: asa ca ne vom spune La ReVedere…, pe anul viitor!

Scrie răspuns