http://www.rapitorimania.ro/articole/te ... n-14-ore-7
Mihai Nicoara alias voblere loco a reusit sa prinda intr-un concurs LRS nu mai putin de 372 de bibani in 14 ore. Cu ajutorul voblerelor facute de el, fara ancore.
372 de bibani in 14 ore
Moderatori: Dan M, Rapitorimania
-
Re: 372 de bibani in 14 ore
Imi pare tare rau sa o spun dar ori e o incercare de reclama GRATUITA in toate sensurile cuvintului "gratuit" ori e o minciuna sfruntata ...Rapitorimania scrie:http://www.rapitorimania.ro/articole/te ... n-14-ore-7
Mihai Nicoara alias voblere loco a reusit sa prinda intr-un concurs LRS nu mai putin de 372 de bibani in 14 ore. Cu ajutorul voblerelor facute de el, fara ancore.
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni cu atit mai putin cu autorul acestei povesti dar varianta a 2-a e cea corecta si cea adevarata ........stiu ce spun pt. ca am fost chiar cu protagonistul in sector si am pescuit o vreme suficient de aproape ca sa vad cu ce pescuia ...
In rest felicitari pt performanta dar nu e nici prima nici unica ...decit in felul ei

Eu nu am considerat ca fiind reclama "gratuita". Mi s-a parut foarte bun articolul lui Mihai si aceasta tehnica de "momit" bancurile de bibani am folosit-o si eu de multe ori. Cu voblere si cu cicade, dar nu m-am gandit niciodata sa scot ancorele pentru a nu mai pierde timp cu degorjarea. Textul promo al articolului, cu "ajutorul voblerelor", poate fi considerat ca si reclama, eu l-am scris, mie mi se par ok voblerele loco si imi place sa promovez orice pescar care produce naluci in Romania. Bune, rele depinde de gustul fiecaruia.vali stratonov scrie:Imi pare tare rau sa o spun dar ori e o incercare de reclama GRATUITA in toate sensurile cuvintului "gratuit" ori e o minciuna sfruntata ...Rapitorimania scrie:http://www.rapitorimania.ro/articole/te ... n-14-ore-7
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni cu atit mai putin cu autorul acestei povesti dar varianta a 2-a e cea corecta si cea adevarata ........stiu ce spun pt. ca am fost chiar cu protagonistul in sector si am pescuit o vreme suficient de aproape ca sa vad cu ce pescuia ...
In rest felicitari pt performanta dar nu e nici prima nici unica ...decit in felul ei![]()
-
Andy , una-i una si alta-i altamie mi se par ok voblerele loco si imi place sa promovez orice pescar care produce naluci in Romania. Bune, rele depinde de gustul fiecaruia.

Fa un top "mama" voblerelor hand made, bineinteles cele cu care pescuiesti tu. Stiu ca ai o colectie impresionanta.
-
Nu e tocmai usor dar preferintele mele in materie de voblere handemade sunt:andy scrie:Fa un top "mama" voblerelor hand made, bineinteles cele cu care pescuiesti tu. Stiu ca ai o colectie impresionanta.
Locul 1-3 voblerele DADY.

Locul 4 voblerele Paul SaS (Dawn)
Locul 5 voblerele Pilula +Radu Bug
Locul 6 Tiny si Loco
Locul 7 Adrian Popa
Locul 8 Sorin Lazea

Locul 9 "Spaniolul" scuze am uitat numele real..

Locul 10 DJ Bentu
Detin si alte voblere handmae dar care nu mi-au dat satifactia dorita , nici ca evolutie in apa nici ca finisaje ....