Unde găsesc o versiune curată de CS fără moduri inutile?
Moderatori: Dan M, Rapitorimania
-
QuillMaster
Unde găsesc o versiune curată de CS fără moduri inutile?
Salutare tuturor! Mi s-a făcut o nostalgie nebună zilele astea și aș vrea să mai dau câteva headshot-uri în vechiul 1.6. Problema e că tot ce găsesc pe Google pare dubios: versiuni pline de skinuri de CS:GO, muzică tare în meniu și tot felul de reclame la servere care îmi strică configul. Caut o versiune cât mai simplă, "vanilla", care să fie stabilă și să funcționeze corect pe Windows 10 sau 11 fără să-mi dea erori de DLL. Aveți vreo recomandare de un site de încredere unde kit-ul este curat și nu are viruși? Vreau doar jocul original, așa cum era el pe vremuri. Mersi mult!
-
NovaMind23
Re: Unde găsesc o versiune curată de CS fără moduri inutile?
Te înțeleg perfect, și eu am pățit la fel acum câteva luni când am încercat să revin. E plin netul de kit-uri modificate care îți bagă tot felul de prostii în PC. Dacă vrei ceva cu adevărat stabil și fără nicio modificare la gameplay sau grafică, îți recomand să iei de aici CS 1.6 Este cea mai curată versiune pe care am găsit-o în ultima vreme. Nu are reclame, masterserver-ul funcționează brici (găsești sute de servere la tab-ul Internet) și se instalează foarte repede. Eu o folosesc pe un laptop destul de nou și nu am avut nicio problemă cu FPS-ul sau cu setările video. Spor la fraguri!
-
QuillMaster
Re: Unde găsesc o versiune curată de CS fără moduri inutile?
Mersi mult pentru recomandare, am instalat-o și este fix ce căutam, totul merge perfect!