Căutarea a găsit 5 rezultate
- Lun Mar 31, 2025 2:52 pm
- Forum: MARELE BAZAR
- Subiect: Există căști JBL bune sub 1000 lei?
- Răspunsuri: 1
- Vizualizări: 112
Există căști JBL bune sub 1000 lei?
Nu am un buget mare, dar aș vrea totuși niște căști de calitate. Am văzut că JBL are multe modele. Oare găsesc ceva ok sub 1000 lei? Nu mă interesează neapărat cele mai noi, doar să aibă un sunet bun și să fie comode.
- Mie Mar 12, 2025 4:24 pm
- Subiect: Care este cea mai bună strategie la sloturi?
- Vizualizări: 136
Care este cea mai bună strategie la sloturi?
Am încercat să joc la sloturi, dar de multe ori pierd banii rapid. Există vreo strategie care să mă ajute să câștig mai des? Sau sunt doar bazate pe noroc?
- Lun Ian 20, 2025 12:24 pm
- Subiect: Rețeta autentică pentru Baba neagră
- Vizualizări: 277
Re: Rețeta autentică pentru Baba neagră
Pentru a obține un rezultat delicios, îți recomand rețeta de pe egustos.net. Am făcut Baba neagra după această rețetă și a ieșit incredibil de moale și aromată. Secretul este să folosești unt de calitate și cacao de bună calitate, pentru un gust intens. De asemenea, e foarte important să nu bați exc...
- Lun Ian 06, 2025 4:22 pm
- Forum: LIBER LA DISCUTII
- Subiect: Cel mai bun loc pentru skinuri CS2
- Vizualizări: 278
Cel mai bun loc pentru skinuri CS2
Am văzut că mulți jucători vorbesc despre skinuri, dar nu știu unde să încep să caut. Ce site recomandați pentru cineva care e la început?
- Dum Oct 13, 2024 4:50 pm
- Forum: LIBER LA DISCUTII
- Subiect: Is Esentepe a good place to buy property in Cyprus?
- Vizualizări: 509
Re: Is Esentepe a good place to buy property in Cyprus?
Esentepe is a beautiful coastal village in Northern Cyprus, ideal for holiday rentals. There’s a variety of properties on Real estate in Esentepe . I bought a villa there, and the rental income has been solid during the tourist season. The area is peaceful yet close to Kyrenia, which makes it attrac...