Căutarea a găsit 8 rezultate

de fanfan
Mie Iul 15, 2026 12:48 pm
Forum: LIBER LA DISCUTII
Subiect: Questions I Should Have Asked Earlier
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 36

Questions I Should Have Asked Earlier

I tend to ask basic questions when getting to know someone, but later I realize I never learned anything about their values, lifestyle, or future plans. Looking back, what conversations do you wish you had much earlier when you first started dating someone online?
de fanfan
Lun Iul 06, 2026 9:21 am
Subiect: Ghidul bonusurilor de cazino online din România
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 78

Re: Ghidul bonusurilor de cazino online din România

Mersi mult pentru recomandare! Chiar aveam nevoie de un site de încredere cu bonusuri fără depunere și licență. O să-l pun la semne de carte și revin cu detalii după ce testez codurile lor. Sănătate!
de fanfan
Lun Iul 06, 2026 9:04 am
Subiect: Ghidul bonusurilor de cazino online din România
Vizualizări: 78

Ghidul bonusurilor de cazino online din România

Am nevoie de un sfat. M-am mutat în România și aș vrea să mai învârt niște sloturi seara, dar nu cunosc deloc piața locală. Unde e mai bine să mă înregistrez ca să fie sigur și cu licență ONJN? Și unde se dau cele mai bune bonusuri de bun venit sau rotiri gratuite pentru începători? Recomandați-mi u...
de fanfan
Lun Apr 07, 2025 9:34 am
Forum: MARELE BAZAR
Subiect: Investiții
Vizualizări: 783

Re: Investiții

Mulțumesc pentru un răspuns atât de util! Este foarte valoros să auzi o părere din experiență. Voi verifica cu siguranță acest site pentru a afla mai multe. Mă bucur că există un loc la care să apelezi pentru sfaturi!
de fanfan
Lun Apr 07, 2025 9:23 am
Subiect: Investiții
Vizualizări: 783

Investiții

Este posibil să investești sume mici și să obții un profit pe termen lung? Văd că mulți oameni încep cu platforme P2P sau ETF-uri. Vreau să înțeleg riscurile și cum să le minimizez.
de fanfan
Mie Mai 22, 2024 9:18 am
Subiect: ce acte trebuie pentru imprumut la banca
Vizualizări: 1462

Re: ce acte trebuie pentru imprumut la banca

Mulțumesc pentru informații, mă gândesc și eu cum să rezolv această problemă. La urma urmei, de multe ori ai nevoie de bani și nu știi cum să ieși din situații.
de fanfan
Mie Mai 22, 2024 9:10 am
Subiect: Daiwa Sweepfire
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 6565

Re: Daiwa Sweepfire

Mulțumesc pentru informații
de fanfan
Mie Mai 22, 2024 8:07 am
Subiect: ce acte trebuie pentru imprumut la banca
Vizualizări: 1462

ce acte trebuie pentru imprumut la banca

Cine a luat un împrumut în țara noastră? Este posibil să obțineți un împrumut cu un istoric de credit rău? Atât de multe întrebări, pentru că am mare nevoie de bani.