Căutarea a găsit 2 rezultate

de Drafferg
Mie Iul 01, 2026 4:30 pm
Forum: ANUNTURI RAPITORIMANIA.RO
Subiect: Cum se schimbă percepția unui spațiu atunci când este gândit pentru funcționalitate vs. estetică?
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 7

Cum se schimbă percepția unui spațiu atunci când este gândit pentru funcționalitate vs. estetică?

Din ce am observat eu, diferența dintre funcțional și estetic chiar schimbă complet atmosfera unei încăperi. Când am reorganizat sufrageria, am încercat să mă ghidez mai mult după utilitate, dar am simțit că lipsește puțin din “căldură”. În schimb, unele idei despre cum se pot combina cele două le-a...
de Drafferg
Mie Iul 01, 2026 3:30 pm
Forum: ANUNTURI RAPITORIMANIA.RO
Subiect: Ați descoperit vreun instrument care vă ajută să găsiți formularea potrivită atunci când nu știți ce să scrieți într-o c
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 5

Ați descoperit vreun instrument care vă ajută să găsiți formularea potrivită atunci când nu știți ce să scrieți într-o c

Pe mine m-a prins problema asta destul de des, mai ales când vorbesc cu oameni pe care nu îi cunosc prea bine. Din curiozitate am început să caut diverse instrumente și am dat peste https://aimessagepilot.com/ . Nu îl folosesc tot timpul și nici nu copiez ce apare acolo, dar uneori îmi oferă o idee ...