Rodbuilderi in Romania

Totul despre cum sa iti faci o lanseta handmade, rodbuilderi din Romania, produse, accesorii.

Moderatori: Dan M, Rapitorimania, M.Gabriel

smg
Mesaje: 7
Membru din: Mie Ian 08, 2014 6:43 pm

Re: Rodbuilderi in Romania

Mesaj de smg »

M.Gabriel ,ma bucur ca ai inteles ca locul acestor discutii nu-si au locul aici !
P.s. M-am uitat pe blogul personal si am vazut prezentata o fotografie cu unghiurilre pe care trebuie sa le faca firul cu lanseta in functie de pozitionarea inelelor ;) ,la ce am avut eu :? :shock: ......de la un maestru.....va doresc o seara buna !!
Scump si prost am mai vazut, ieftin si bun ...niciodata !!

smg
Mesaje: 7
Membru din: Mie Ian 08, 2014 6:43 pm

Re: Rodbuilderi in Romania

Mesaj de smg »

@Andy Arif la cele afirmate de mine , am si poze si filmulete cu betele pe care la-am avut de la diferiti... maestrii....inainte de a le modifica si de a le aduce pe drumul cel bun ...suna-ma 0740244164 si o sa-ti dau mai multe detalii ..aici nu este topicul numit ...ARENA...si nu-si au loc astfel de discutii ...!!!
Martor la cele afirmate de mine ,pot sa-ti dau numele lui ,si poate sa-ti confirme este Oprea Andrei ,iar cel ce mi le-a adus pe fagasul normal ,adica executate corect ,este acest basarabean NARIK !
Pe mine ce m-a deranjat este faptul ca reclama asta agresiva este facuta cu scopul e a vinde ...nu conteaza cum ...dar rezultatul final este ca oricine la un moment dat i-si v-a da seama defapt de realitate ...dar deja a bagat mana adanc in buzunar si se trezeste ca a fost pacalit de tocmai cei ce ar trebui sa cearna graul de neghina....aviz d.p.m.d.v.diriguitorilor acestui forum !!
Asadar fratilor aveti grija la cei ce sunt numiti maestri ca acesti maestri sun inventati de o clica ce au interesul de profit ...si propiile lor avantaje ...!
Ps....este un ....maestru pe aici care daca il suni sa-ti faca un bat pana ii scoti vorba din gura ...omul se uita pe programari ...sa vada daca cumva poate sa te ajute sa-ti faca un bat...si el este vai mama lui ...dupa felul cum te trateaza ...te intreaba din partea cui ai sunat.....hai gata ca deja mi s-a facut somn !!!
Scump si prost am mai vazut, ieftin si bun ...niciodata !!

M.Gabriel
Moderator
Mesaje: 24
Membru din: Mie Ian 08, 2014 3:26 pm
Localitate: Cluj Napoca
Contact:

Re: Rodbuilderi in Romania

Mesaj de M.Gabriel »

Ok, multumim de lamuriri si acum sper ca o sa intelegi si tu ca locul acestor detalii nu este pe acest topic.

Am deschis topic separat pentru asaceva.
http://ulkustom.wblog.ro.

UlKustomRods

Live.breathe.build.fish.

JohnWhite
Mesaje: 6
Membru din: Mar Ian 23, 2024 5:09 pm

Re: Rodbuilderi in Romania

Mesaj de JohnWhite »

Trong mở cửa khiêm tốn của tôi, sòng bạc có thể là một máy phát điện của một khoản tiền để sống. Sòng bạc duy nhất tôi có thể giới thiệu là sòng bạc vì mọi người tin tưởng nó. Theo thống kê sòng bạc trực tuyến này Slotoro có RTP cao hơn.

Scrie răspuns